Política de Privacitat Xarxes Socials

Introducció

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ( LSSI-CE), Solucions Industrials Morón Grup SL informa als usuaris, que ha procedit a crear una pàgina a les Xarxes Socials Google +, Youtube, LinkedIn i Facebook amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis. Dades de Soluciones Industriales Morón Grup S.L. : Soluciones Industriales Morón Grup S.L. B64892771 Av. Catalunya, 9, 08440, Cardedeu (Barcelona) mgrup@mgrup.net www.mgrup.net L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per Solucions Industrials Morón Grup S.L. , Mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament de les dades personals publicades en el seu perfil. L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat. Solucions Industrials Morón Grup S.L. té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer. En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant Solucions Industrials Morón Grup S.L. , D’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos: Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris. Rectificació: només es satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de Solucions Industrials Morón Grup S.L. , Per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret s’ha de exercir-lo davant la Xarxa Social. Cancel·lació i / o oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de Solucions Industrials Morón Grup S.L. , Per exemple, deixar d’estar unit al perfil. Solucions Industrials Morón Grup S.L. realitzarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil. Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de Solucions Industrials Morón Grup S.L. . Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, un cop unit a la pàgina de Solucions Industrials Morón Grup S.L. , Podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, ni que infringeixin, violin o conculquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la llei. En aquests casos, Solucions industrials Morón Grup SL es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, i pot sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari. Solucions Industrials Morón Grup S.L. no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari. L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat. Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de Solucions Industrials Morón Grup S.L. però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

Solucions Industrials Morón Grup S.L. es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació. La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

Solucions Industrials Morón Grup S.L. utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE. No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de Solucions Industrials Morón Grup S.L. perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat. A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de les Xarxes Socials: